Zack Snyder'in Hala İyi Bir Yönetmen Olduğunun Kanıtı | #ReleaseTheZackSnyderCut

Zack Snyder ve Warner Bros
 Büyük tartışmalar yaşandı büyük hayal kırıkları yaşandı peki Zack Snyder hala iyi bir yönetmen mi ? Adı Justice League filminden sonra defalarca karalanmaya çalıştı ve bu filmi çekerken de maddi ve manevi sıkıntılar yaşamasına rağmen ortaya bir baş yapıt çıkardı ...

 Size daha doğrusu Warner Bros'a soruyorum "gerçek" Justice League nerede ? 

 Başlıkta " Zack Snyder'in Hala İyi Bir Yönetmen Olduğunun Kanıtı | #ReleaseTheZackSnyderCut" yazıyor lakin ilk paragraf sitemle başlıyor hemen sebebini açıklayayım .

 Yazının sitemle başlamasının nedeni Zack Snyder'in baş yapıtını hiç göremeyecek oluşumuz bunun nedeni çoğunuzun bildiği gibi Warner Bros , Zack Snyder'i rahat  bırakmak yerine Joss Whedon'u geçirdi Whedon'da tabiri caiz ise Justice League geçirdi .

 Warner Bros Whedon'un Avengers geçmişine güvenmekte hata yaptığını filmin başarısızlığıyla inşallah anlamıştır yoksa Aquaman filmine de güle güle demek zorundayız .

 Şimdi evrendeki en iyi yönetmenin engellenen planını tahminimce mantıklı nedenlerle açıklıyorum . Jay Oliva'ya göre [Flashpoint Paradoks gibi filmlerde çalıştı !] Zack Snyder Justice League 2'de DC Comics evrenini sıfırlamayı planlıyordu .

 Normalde ilk filmde [Justice League 1'de] kahramanları toplayıp Superman'i geri getirecekti ve sonra kötü "bıyıklı sakallı uzun saçlı siyah suitli" Superman ile kahramanlarımız savaşacaktı ve BvS'deki Flash sahnesini hatırlarsanız Flash'ın Luis'in anahtar olduğunu hatırlayacak ilk film böyle geçecekti


Zack Snyder'in Evrendeki En İyi Yönetmen Olduğunun Kanıtı | #RealeseZackSnyderCut
Zack Snyder Reis Warner Bros'a Nişan Al

 2. Filmde ise Stephen Wolf ile "gerçekten" savaşacaklardı ve filmin sonunda büyük ihtimalle Darkside gözükecekti lakin Zack Snyder gibi usta bir yönetmenin nasıl evreni sıfırlayacağını tahmin etmek zor bu yüzden fikirlerinizi görüş ve önerilerinizi yorum kısmında belirtiniz .


 Zack Snyder'in Evrendeki En İyi Yönetmen Olduğunun Kanıtı ise Warner Bros'a ve Kötü Eleştirilere [kızının başına gelenleri vs saymıyorum ] Rağmen Dimdik Ayakta Durup Hala DC Comics Hayranlarının Yanında Olması Ve Bize Güzel Bir DCU Sunmaya Çalışmasıdır .

 Normal Bir Yönetmen Pes Edip Başka Şirketlerle Çalışırdı ama O Bizim İçin Burada 


 "Adamı övdük ama şunu da belirteyim senaryo yazma konusunda yeteneği yok çok iyi aksiyon sahnelerine ve görüntü açılarına sahip olabilir ama senaryo yazma konusunda kötü , yaptığı filmlerdeki tek şikayet senaryodan doğan akıcı olmayışı ."

 "Takip Edilebilecek En İyi Youtube Kanalları" adlı yazıda da belirttiğim çok sevdiğim youtube kanalı Filme Gitmeden Önce 29 Ocak 2017'de paylaştığı videosunda Warner Bros'u neden sevmediğimi sizlere açıklayacak



00:42 DC'nin geçmişi
3:13 İptal olan filmler
5:19 DC sinema dünyası
6:28 Gelecek Filmler (Justice League Dark,Lobo,Flash...)

 Video eski ama hala geçerliliğini koruyor .
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski