Bloglar ve Siteler İçin Telifsiz Stok Fotoğraflar

Ücretsiz Stock Fotoğraf
Benim Eklediğimi Fotoğraf - 2018
 Blog ve siteler için hatta YouTube kanalları için bile fotoğraflar oldukça önemlidir , insanların yazınızı okurken canı sıkılmaması yada içerik ile daha iyi bir bağ kurması için fotoğraflar önemlidir .

 Fotoğraflar önemlidir ama bazıları da teliflidir ve telifsiz olanların büyük bir kısmı da "Çöp" olarak nitelendirilebilecek kadar kötüdür . Bu durumda istemsiz olarak telifli bir resim kullanabilirsiniz yada birazdan size önereceğim siteden ücretsiz stok fotoğraf indirebilirsiniz . 

 Sitenin adı 'Pexels' , site geçenlerde Türkçe dil desteğine ve yeni görünümüne - ne yalan söyleyeyim eski tasarımı daha fazla ilgimi çekiyordu - sahip oldu . Site ücretsiz stok resimlerin bir nevi Google'ı .
 Tek yapmanız gereken arama çubuğuna yazınız yada YouTube video kapağı hakkında bir şey yazmanız mesela çiçekler hakkında yazı yazıyorsanız arama çubuğuna "çiçek" yazmanız yeterli olacaktır .

 Sitenin tek dez avantajı resimleri aşırı kaliteli ve yüksek çözünürlüklü veriyor olması hal böyle olunca da siteniz yavaş açılabilir bu durum için bloğumdaki " resim boyutu küçültme " adlı yazıyı okuyabilir , sitenizin SEO durumunu iyileştirebilirsiniz .

Stock Fotoğraf ile Para Kazanmak Mümkün Mü ?

 Direk cevaplıyorum evet ama bu site için bu durum biraz daha zor telifsiz olarak yayınladığınız için görselleri diğer kullanıcıların size attığı donate - bağışlar - ile bir gelir elde etmeniz söz konusu .

 Bu durum içinde Paypal'ın Türkiye'de faaliyet göstermemesi yüzünden de biz Türkler için imkansız lakin diğer sitelerde bu durum farklı olabilir bilginiz olsun .

- bu yazı temmuz 2019 tarihinden güncellenmiştir -
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski