Birbirinden Faydalı Youtube Kanal Önerileri | #2

 bloğumda yayınlandığım ilk kanal öneri yazısından oldukça çok vakit geçti , oldukça çok şey değişti ama değişmeyen / değişmeyecek bir şey var kötü içerik üreticileri

 ilk yazımda yakındığım durum hala geçerli ve artmış durumda , onunla beraber güzel içerik üreticileri de artmış durumda olduğu için ikinci bir öneri listesi hazırlamak istedim . isterseniz ilk yazıyı şuradan ulaşabilirsiniz 'takip edilebilecek en iyi youtube kanalları'.

 ilk yazıda çoğunluk olarak mizahı yada dizi film kanalları hakimdi bu sefer daha entelektüel daha teknoloji ve sanat ağırlıklı bir youtube kanal öneri listesi oluşturmak istedim .

mesut çevik

 donanım haber'den kendilerini tanıyabileceğiniz mesut çevik , teknoloji şirketlerinin hikayelerini şirketlerin başarılarını ve başarısızlıklarını yanı sıra gündemdeki teknolojileri anlatan bir kanal

Birbirinden Faydalı Youtube Kanal Önerileri | #2
Mesut Çevik
  nasıl daha iyi bir ülke olabiliriz ?, ülkedeki yeni vergilendirmeler , yerli şirketleri ne yapmalı ? , sektörel devrimler hayatımızı nasıl etkileyecek ? gibi sorulara yanıt veriyor . kendisini uzun zamandır takip ettiğim mesut beyi izlemenizi kesinlikle öneririm .

 bir startup şirket kurmak istiyorsanız verdiği önerileri de dikkate almanızı ayrice tavsiye ederim .

baumgartner restoration 

 tam anlamıyla bir rahatlama kanalı olan bu kanal eski yıpranmış sanat eserlerinin nasıl yeniden ilk yapıldığı hale geri döndüğünü gözler önüne seriyor .

 sanat eserlerinin kirinden arınmasını izlerken bir de arkadan sakin daha chill şarkılar dinleyerek kafa dinleyebilirsiniz .


enver kahvecioğlu

 bir film dizi izlersiniz ve büyülenirsiniz , arka odada mutfakta neler döndüğünü merak edersiniz . işte bu kanalın amacı da bu sevdiğimiz filmleri sevme nedenimizi açığa çıkarma .

 filmlerin dizilerin senaryosunun ve sinematografisinin hatta müziklerinin hangi taktikler ile nasıl yapıldığını anlatan videoları ve ara ara paylaştığı tarih konulu videoları ile takip edilebilecek bir youtube kanalı

 normalde dizi film konulu bir kanal paylaşmayı planlamıyordum ama kendime engel olamadım .

bebar bilim

 fiziğe bilime ilgisi olan bir ingilizce öğretmeni tarafından açılmış olan bebar bilim , herkesin bilim hakkında temel bilgileri öğrenmesini amaçlayan güzel bir youtube projesi .

 bilim ve psikoloji , dünyayı değiştirebilecek teknolojiler konulu içerikler üreten bu kanalı da severek takip ediyor ve öneriyorum .

 bu arada kanal sıralaması abone yada sevdiğim sıraya göre değil karışık , hangisi aklıma gelirse direkt olarak onu yazıyorum .

abdüsselam bezirgan

 liberalizm özgürlük ve devlet üzerine videolar üreten ve daha önce bu konular hakkında konuşmuş şarkılar söylemiş kişilerin çalışmalarının çevirisini yayınlayan abdüsselam'ı pek kategorize edebildiğimi söylüyemem .

Birbirinden Faydalı Youtube Kanal Önerileri | #2
Abdüsselam Bezirgan - Atıldın
 fikirlerinin bir kısmına katıldığım bir kısmına da karşı çıktığım abdüsselam bezirgan'ı liberalizm hakkında bilgi edinmek için takip edebilirsiniz .

cemre demirel

 önceden kendisini blog yazılarıyla tanıdığımız cemre abimizin hodor hodor konuştuğu aktif olarak içerik üretmese de güzel içerikler üreten bir youtube kanalı .

 cemre demirel çoğunlukla din felsefe ve ideolojiler üzerine konuşuyor ve severek de dinliyoruz . kendine has üslubuyla konuşan cemre demirel yeri geldiğinde küfrü eksik ettirmiyen tutumuyla ve samimiyetiyle izlenilmesini önerdiğim bir kanal ayrıca blog yazılarını da okuyabilirsiniz .


akademiklink

  adından da anlaşılacağı gibi akademik başarı isteyen üniversite lise doçent vs. öğrencileri için rehber niteliğinde bir kanal .

 eğitim hayatında yurt dışında yaşamak normal iş hayatında anlatılmayanları anlatan bu kanalı da takip listenize ekleyebilirsiniz .

diamond tema

 yeni keşfettiğim için kendime çok kızdığım bir youtube kanalı . tarih felsefe din ve mitoloji konuları hakkında konuşan cemre demirel gibi eski bir blog yazarı olan diamond yaptığı videolar ile size gerçekten de gerçek bilgiler veriyor tüm kaynakları belirtiyor .

Birbirinden Faydalı Youtube Kanal Önerileri | #2
Diamond Tema
 kendisini daha keşfedeli kısa bir süre olsada videolarını beğendiğimi şimdiden söyleyebilirim ve bu kanalı takip etmenizi abone olmanızı şiddetle öneririm .

 yazının sonuna gelmiş bulunuyoruz sizlerde kendi beğendiğiniz kanalları yorumlar kısmında belirtebilirsiniz ayrıca youtube dizileri yazısını diğer yazıları da okuyabilirsiniz .

ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

2 Yorumlar

  1. Duymadığım isimler. Müsait zamanımda bakayım. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski