Google'dan Telefonlar İçin Yer Açma Uygulaması | Google Files Go

Yer açma uygulaması Android
Yer Açma Uygulaması : Google Files Go
 Telefonlar artık günlük hayatımızda tahminimizden daha fazla yer edinmeye başladı , telefonlar da diğer cihazlar gibi bir hafızaya sahip olunca günlük yaşantımız için megabaytların önemi bir hayli arttı .

 Telefonlarımızdaki uygulamalar da yeni tasarım ve kodlar ile oldukça daha fazla yer kaplamaya , artık dosyalarını artmasıyla ise de boş kirliliğe mb kaybına neden olmaya başladı .

 Bu durumda iki seçenek var ya telefon hafızanızı yükselteceksiniz yada bu artık dosyaların kökünü kazıyacaksınız . İkinci seçeneği seçenler için müjde Google " Files " adında bir yer açma programı geliştirdi , ilk seçeneği seçenler ise ikinci seçeneğe geri dönsün hafıza kartı fiyatları el yakıyor !

 Google'ın 1 Aralık 2017 tarihinde Files - eski adıyla Files Go - telefonunuzdaki gereksiz atıkları önemli dosyalara zarar vermeden imha edilmesine yarıyor . Şimdiden sunduğu hizmet sayesinde 100 milyondan fazla indirilme yakalayan Files ile telefonunuzdaki gereksiz atıkları nasıl sileceğinizi anlatıyorum .

Telde yer açma uygulaması
Telefonunuzun Gereksiz Dosyalarını Boşaltın
 Uygulamayı açın gereksiz dosyalar sekmesindeki " ... MB yer boşaltmak için onaylayın " yazısına basın karşınıza çıkan pop-up'ı onaylayın , bitti . Evet bu kadar hızlı lakin şuan uygulamada stabilite sorunu var gibime geliyor , en kısa zamanda büyük ihtimalle düzeltilir .

 Uygulama hızlı dosya paylaşımını da destekliyor ( 125 mb/s ) , SHAREit gibi farklı uygulamalar yüklemenize gerek kalmıyor . Uygulama sadece android kullanıcıları için var inşallah önümüzdeki zamanlarda diğer platformlara da eklenir .

Android ; Google Files Go

- bu yazı temmuz 2019 tarihinde güncellenmiştir -
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski