Polisiye Bir Komedi Dizisi Önerisi ; Brooklyn Nine Nine

 çocuksu bir dedektifin olayları kendi tarzıyla çözmesi ve birisine gıcık kapmak ile sevmek arasında gidip gelmesini anlatan polisiye durum komedisi dizisi ; brooklyn nine nine

Polisiye Bir Komedi Dizisi Önerisi ; Brooklyn Nine Nine
brooklyn nine nine dizi konusu
 new york polisinin brooklyn'deki kurgusal 9-9 adlı polis karakolundaki birbirinden ilginç dedektifleri ve onların başkomiserlerini anlatan dizisinin önerisi ile karşınızdayım .


brooklyn nine nine dizisinin konusu 

 biraz klişe bir hikaye olarak gözüküyor olabilir ama öyle olmadığını söyleyebilirim bu dizi klişe şeyleri kullanarak ve onlara yeni bir yorum getirerek yirmi dakikalık eğlence sunuyor . hikayeden daha çok da zaten karakterler ön plana çıkıyor diyebiliriz.

 polis karakolunun gündelik işleri yani sıra kendi özel hayatlarını da dahil ettikleri bir hikâyeye sahip dizi , yeni atanan birisiyle de sahip oldukları rahatlıkları azalan ekibin işleri daha farklı bir hal alıyor .

Polisiye Bir Komedi Dizisi Önerisi ; Brooklyn Nine Nine
brooklyn nine nine fanart
 kulak çırmalayan kahkalara sahip olmayan tek kamera ile çekilen dizinin yaratıcıları ise michael schur ve daniel j. goor

 yarına kadar kapattığınız tüm davaların evraklarını masamda istiyorum . scully, sen bir kağıda "hiç dava kapatmadım" yazsan da olur .

  karakterler fazla olan dizi karakter odaklı hikâyeye sahip olduğu için karakterleri ister istemez daha iyi tanıyorsunuz. biliyoruz ki sizde uzun ve gereksiz (bazıları hariç) türk sitcomlarından bıktınız , bu dizi size ilaç gibi gelecektir .

brooklyn nine nine dizisinin karakterleri / oyunculukları

 biraz daha karakterleri açmak gerekirse babasıyla sorunları olan jake peralta büyümek dışında herşeyi kavrayabilen çok zeki bir dedektif , amy santiago karakolun örnek dedektifi tipik kuralcı karakter , terry jeffords kızları için yaşayan dev eleman , charles boyle jake'in kankası 'son bela bükücü ' , rosa diaz bad girl havalarında olan gizemli kız .

 bu ikiliyi ayriyeten bir bölüm yazmak istedim ; dedektif michael hitchcock ve dedektif norm scully . bu ikilinin karakterleri ve oyunculukları diziye diğer dizilerde olmayan bir hava katıyor .

Polisiye Bir Komedi Dizisi Önerisi ; Brooklyn Nine Nine
brooklyn nine nine fanart
 beceriksizler kulübü gibi görünsede ileride ters köşe yapıyor , karakterleri ile dizinin havasını değiştiriyor , polisiye'e kısmından diziyi mizah kısmına geçiriyorlar . kısaca ana karakterler olan jake ve amy'den kimi zaman daha fazla etki ediyorlar  .

nine nine dizisine verdiğim puan / sonsöz 

senaryo8,5
oyunculuk8,2
görüntü7,4
akıcılık8,3

yorum

ara sıra çekim yöntemiyle yorsa ve arka arkaya izlense baysa bile izlenmesini kesinlikle tavsiye ederim
8.2
Dizi Puanı
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski