Netflix'in The Protector Dizisi Hakkında Yeni Çarpıcı Haberler ve Söylentiler | Yeni Çıkış Tarihi ve Röportaj

The Protector | Hakan Muhafiz 
 Netflix'in yeni Türk dizi olacak olan The Protector dizisinin bazı söylentilere göre kısa zaman içerisine yayınlanacağı belirtilmiş .

 "The Protector Dizisine N'oldu ? Çıkış Tarihi ?" adlı yazımızda hakkında o zamanki bütün bilgileri vermiştik şimdi ise The Protector dizisi hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı ve her zamanki gibi bu güncel bilgileri bu blog yayınlıyor .

-1  Protector dizisinde Rüya karakterini oynayan Burçin Terzioğlu yaptığı röportajda Rüya karakterinin duygularını ve isteklerini belirti ve bunla kalmayıp severek oynadığını da ilave etti  ;

"Rüya karakteri duyguları, istedikleri çok net bir kadın. Mantığıyla hareket eden, hedefi uğruna yakıp yıkmaktan korkmayan biri. Farklı özellikleri de var ama o kısmı işin sürprizlerinden. Rüyanın aşkı ile görevi arasında bocalayacağı zamanlarda olacak tabi.

  Severek oynadım umarım herkes sever. Şimdiye kadar oynadıklarımdan farklı bir kadını canlandırdım. Benim kendime ters köşemdi bu. Hep istemiştim böyle bir rol oynamak, benim için iyi bir deneyim oldu."

-2 The Protector dizisinin Türkçe adı Netflix'in orijinal sitesinde gerçek anlamından farklı olarak "Hakan; Muhafız" şeklinde açıklandı .

-3 Çoğunlukla söylentilere göre The Protector dizisinin yayın tarihi 23 Eylül 2018 olduğu yönünde bize bilgiler veriyor . "The Protector Dizisine N'oldu ? Çıkış Tarihi ? " Adlı yazımızda ise yine biz Eylül ayında çıkacağına dair sinyaller vermiştik .

 Büyük ihtimalle doğru olur ve dizi Netflix'te 23 Eylül'de daha fazla izlenmesi için okullar açıldıktan sonra yayınlanır .

-4 Yayınlanan bir fotoğraftaki senaryoya göre ilk sezonda flashback olacak ve bu flashback'te Fatih Sultan Mehmet Han'ın 28 yaşındaki halini göreceğiz . Tahminimce muhafızlar görevinin başlatıcısı Fatih Sultan Mehmet Han olacak gibime geliyor .

-5 SPOİLER İÇEREBİLİR | Sızdırılan bir senaryoda Leyla (Ayça Ayşin Turan) ve Faysal’ın (Okan Yalabık) beraber olduğu bir küçük sahne var .

Sızdırıldığı İddia Edilen Senaryo Hakan Muhafız
 Sanırım bu senaryoya organizasyonun başkanlığını Faysal bey yürütecek ve ilk başta Hakan ile araları o kadar iyi olmayacak .
Bir kısa sahne ise de ;
"İÇ. SARNIÇ – GECE

HAKAN (DIŞ SES) : Masallar bize her zaman iyi olanın kazandığını, adaletin eninde sonunda yerini bulduğunu ve zamanın tüm yaraları iyileştirdiğini anlatır... Ama bu bir masal değil.'

Bu dizide de şu sahneye göre kahramanımız Hakan ilk başta büyük bir yenilgiye uğrayabilir .

-6 Dizinin resmi Netflix hesabında +16 yaş sınırı ile yayınlanacağını bildirmişler .

 Dizinin yönetmenliğini yapan Can Evrenol'un bir sürü korku filmi ve daha çok kan içeren yapımlarda parmağı var ve dizi +16 yaş sınırı olarak geliyor büyük ihtimalle dizide kanlı sahneler göreceğiz .

 Ben dizinin iyi olacağını düşünüyorum peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz , yorumlarda belirtebilirsiniz

ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski