Youtube Facebook ve İnstagram'dan Müzik ve Video İndirme Uygulaması - Android

Andorid için Müzik ve Video İndirme Uygulaması
Andorid için Müzik ve Video İndirme Uygulaması
 Gittigmiz her yerde bir ağ bağlantısı bulmak güç , şehir içinde bile internet çekmeyen yer olduğunu göz önüne alırsak yada uzun yola gittiğimizi varsayarsak bir şeyleri ağ bağlantısı varken indirmek oldukça mantıklı gözüküyor . 

 Bir uygulama indirmiyorsanız , video ve müzik indiriyorsanız bir sürü seçeneğiniz var lakin çoğu pop-up reklamlara müstehcen içeriklere boğulmuş yada istediğiniz hizmeti yapamayacak kadar kötü durumda . Bu çöplük arasında işinize çok yarayacağını düşündüğüm bir uygulama var .

Uygulamanın adı SnapTube , YouTube Instagram Facebook Vimeo Dailymotion Twitter gibi internet sitelerinin dışında da çoğu internet sitesini destekliyor . Seçtiğiniz videoyu ister müzik ister yine video olarak istediğiniz kalitede ve formatta indirmenizi sağlıyor .

 Youtube hesabınızı uygulamada açıp , listelerinizi izlenme geçmişinizi uygulamaya aktarıp daha rahat birşeyler indirmenizi sağlayabilirsiniz . Uygulama Google Play'da telif hakkı yüzünden kaldırıldığı için apk olarak kendi sitesinden indirmek zorundasınız .

 Uygulamanın ne kadar güvenli olup olmadığını merak eden arkadaşlar , SnapTube'nin resmi sitesinde CM Security McAfee ve Lookout Security tarafından virüs taraması yapıldığı paylaşılmış .

 Kırk milyondan fazla indirilen bir uygulama olduğu için virüs tespit edildiğinde haberiniz olması da zaten daha kolay , benim düşüncem hiçbir sıkıntı yaşamayacağınız yönünde .

 Uygulama kullanımı yer temizleme programı Google Files Go gibi rahat ve oldukça basit . En üst tarafta yer alan çubuğa tıklayıp istediğiniz videoyu aratın , videoyu bulduktan sonra şu  "⬇️" işarete benzer bir işaret videonun kenarında belirecek . Ona tıkladıktan sonra çıkan menüden istediğiniz kalitede ve formatta videoyu indirebilirsiniz .

SnapTube android apk
SnapTube'den Nasıl Müzik ve Video İndrilir ?
 Bir link kopyaladığınızda telefonun sağ alt kısmında yine şu "⬇️" işaret gibi ama sarı renkte olan bir ikon belirecek ona tıklayıp uygulamaya girmeden de istediğiniz videoyu ve müziği indirebilirsiniz . Unutmadan uygulamada gece modu var ben şahsen bu modu tercih ediyorum .

SnapTube Nasıl Müzik ve Video İndirilir ?
Format ve Kalite Seçimi - SnapTube
 Android için Video ve Müzik indirme Uygulamasını konu aldığım yazı sona erdi , yorumlarınızı görüşlerinizi ve uygulama ile ilgili sıkıntılarınızı yorumlar kısmına yazabilirsiniz .

Android ; SnapTube

- bu yazı temmuz 2019 yılında güncellenmiştir -

ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski