Yerli Yabancı En İyi Youtube Dizileri | Youtube Originals Dizileri

 youtube her geçen gün gözlerimizin önünde büyüyen bir video paylaşım platformu ama sadece youtube'un kendisi büyümüyor içerikleri de aynı oranda büyüyor .

 her ne kadar slime challenge türevi insan beyniyle dalga geçen videolardan dolayı bizi sinir edip kanserleştirse de güzel içerikler üretilmiyor değil hatta youtube kendi platformuna özel youtube originals damgalı diziler üretmeye başlayarak bunu bir adım öteye ilerletmiş oldu .

Yerli Yabancı En İyi Youtube Dizileri | Youtube Originals Dizileri
youtube originals 
 aralarından bazıları kendine hayran edecek kadar güzel olan içeriklerin bir kısmını bu listeye dahil ettim . bu listede yerli yabancı en iyi youtube dizilerini ve youtube originals dizilerinin kısa incelemelerini okuyor olacaksınız .

 liste çok ama çok uzayabilirdi çok fazla seçenek vardı ama ben aralarından kendime daha yakın olanları ve gerçekten izlenmeyi hak eden dizileri koymayı tercih ettim .

sideswiped

 youtube originals dizileri arasında ne fazla izlenen sideswiped dizisi iş ve ev arası gidip gelen monoton hayatı yüzünden sıkılan olivia'nın annesi ve kız kardeşinin onu doğum gününde tinder hesabı açtırmasıyla başlıyor .
Yerli Yabancı En İyi Youtube Dizileri | Youtube Originals Dizileri
sideswiped
 ilk günden 252 kişiyle eşleşen olivia hepsiyle teker teker buluşmaya başlar ve kendi sorunlarıyla da baş etmek zorundadır . 30 dakikalık eğlenceli bölümleriyle izlenmeye değer bir yapım .
 - youtube originals

cobra kai

 karete kit filminin devam dizisi olan yapım youtube originals imzası taşıyor . karete kit filminde gördüğümüz karakterlerin büyümüş halini anlatan dizi karakterlere çoğu diziden daha iyi odaklanıyor .
Yerli Yabancı En İyi Youtube Dizileri | Youtube Originals Dizileri
cobra kai artwork
 normal dizilerde sadece olayların karakterlerin iyi ile kötüyü ele alırken (siyahı ve beyazı) bu dizi griyi de ele alıyor bu da onu diğer youtube dizileri arasında bir iki adım öne taşıyor .
-youtube originals

görünen adam

 daha önce 'görünen adam'ın görünmeyen hikayesi' adlı yazı da incelediğim ve çok sevdiğimi belirttiğim onur ünlü imzası taşıyan youtube dizisi tek kelimeyle 'efsane' . her ne kadar birden bire youtube'dan kaldırılsa da diğer kanallar vasıtasıyla diziyi izleyebilirsiniz .

 klasik onur ünlü kalitesinde olan bu dizi şuan final yaptı ama dizinin son bölümünde yeni bir proje geleceğini ucundan bizlere gösteriyorlar . süresi sayesinde tek oturuşta bitirilebilinecek bir yapım tavsiye ederim . 
-bağımsız



impulse

 cobra kai gibi hasas görüntüler taşıyan youtube dizisi miyoklonik epilepsi teşhisi konulan bir genç kızın dördüncü nöbet geçirmesinden  sonra ışınlanma yeteneğine sahip olmasını konu alıyor .

 sadece bu kadar değil bu yeteneğe sahip olanları yakalamaya çalışan bir örgüt de işin içine girince işler henry için baya kızışıyor . dizi ara sıra 13 reasons why gibi tecavüz konularına da değinse de sıradan bir ergen dizisinden daha başarılı olduğunu söyleyebilirim .
-youtube original

s1f1r b1r ; bir zamanlar adana'da

 aslında bu liste de olmaması gereken dizi ne kadar blutv üzerinden yayınlanza ve film çekmiş olsalar da sadece başlangıcı  yani start'ı youtube üzerinden verdikleri için listeye ekleme gereksinimi duydum . ben susayım ibrahim selim abimiz konuşsun bence
-bağımsız lakin blutv'de


the age of a.i.

 robert downey jr.'ın tanıtımını üstlenen bu dizi belgesel arası olan yapım bize yapay zeka teknolojilerinin dününü bugününü ve yarını anlatmayı amaçlıyor .

Yerli Yabancı En İyi Youtube Dizileri | Youtube Originals Dizileri
robert downey jr
 alanında uzman isimlerin katılımıyla daha iyi bir hal alan bu belgesel dizi boş vakti olanlar için zaman geçirmek adına izlenilebilir .
-youtube originals

 youtube originals dizileri önceden sadece youtube yapımlarını içeriyordu şimdi ise youtuberlar tarafından da içerikler üretilmeye başlandı .

 dizilerinin büyük bir kısmında türkçe altyazı seçeneği maalesef yok umarım bu soruna google bir çözüm bulur

bu yazıyı sevdiyseniz eğer bu bloğu izle butonuna basabilir , ana sayfaya veya tadımlık değil doyumluk dizi önerileri kısmına basarak diğer yazılara ulaşabilirsiniz . yorumlarınızı da bekleriz ...

 yeni yayınlandığım karantina günlerine özel karantinaya özel aklınızı alıp götürecek film önerileri yazıma bakıp , karantinanızı güzelleştirebilirsiniz.

 değişen bir şey daha var , önceden ilk bölümü ücretsiz izlerken diğerlerini izlemek için belirli bir ücret ödemeniz gerekiyordu youtube artık bunu kaldırdı reklamlarla beraber izliyorsunuz . ben reklam izlemek istemiyorum derseniz ise reklamsız youtube hizmetini kullanabilirsiniz .

ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

2 Yorumlar

  1. Güzel tavsiyeler,youtube premium aile üyeliğini,forum sitelerinden birisinden 5 kişi ortak algık..6 aylık 30 tl reklam sorununu böylece çözdüm ben,bir netflix kadar olmasada youtube reklamsız şahane,orjinal içeriklerin,diğer platformlar gibi düzenlenmesi gerekir kanımca..

    YanıtlaSil
  2. Bir de Bizans 1452 dizisini izleyin derim =)

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski