bedbinin rotası | farklılık gayesi

uykuya ve çapağa direnişin en üst mertebesi, beden beşeri sınırlarını hatırlatıyor ama sert bir ruh varlığını uyanık kalmaya borçlu olduğunu bildiği için zincirleri sıkıyor.

böyle gecelerin birinde, sallanan bir kayığın üzerinde dalganın kırılımlarının arasında gezinen bedbin ruhuna yalvarıyor, ey yüce ruh değiştir, rotayı yolun yol değil değiştir safını, yok tüm her şeyi zıtlık üzerine kurgulanmış yapamaz istese de beceremez.

agnostic people be like meme
Agnostic be like | Meme

aslında bir zamanlar o da denedi, yaklaşmıştı, dümen çevrilmiş yelkenler yükselmişti rüzgarında yaver gitmesiyle safi hak olmuştu ama o patikada insanı derin bir yokluğa çeken ölüyü görmüştü, ruh kendini vermemek için ölüye, kıydı kendi kendine.

böyledir hikayesi ruhun, savaştan sonra tek bir yol hak arkada batıl önde daha şerefli ölüden ölüyken bile. böyledir yazgısı ruhun taklitlerden çıkan farklılık gayesi.

güneş doğuyor ama kapılmamak lazım büyüsüne ölürsün ve görürsün, ay'ın şefkatini, serinlik ile yakar tenini sever seni çünkü odur ölülerin bekçisi.

ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

3 Yorumlar

  1. Son cümleler gerçekten sert, ölümün sertliği ve kaçınılmazlığı gerçekten iyi anlatılmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunu burada görmek benim için çok değerli, sende sakın ha bizi şiirlerinden mahrum etme.

      Sil
  2. Paşam değerli yorumun için teşekkür ederim. Yeni şiirler yolda.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski