Görünen Adam Dizisinin Görünmeyen Hikayesi

Görünen Adam'ın Görünmeyen Hikayesi

  10 Ay önce bize merhaba diyen Onur Ünlü projesi Görünen Adam'dan bahsetmek isterim . Onur Ünlü derken bile kimilerin elleri titriyor çünkü "Leyla ile Mecnun" "Beş Kardeş" "İtirazım Var" gibi projelerde imzası var abimizin. iyi şair, iyi insan, iyi yönetmen* diyebileceğimiz bir kişidir kendisi .


  Nedir Bu "Görünen Adam"

 Bu bir youtube dizisidir . Ulan İstanbul dizisinden tanıdığımız Erkan Kolçak Köstendil'in Kurtuluş olup kurtulmaya çalışmasını anlatan bir youtube dizisidir . Dizi birbirine bağlı [normalde bir film kadarmış zaten ek sahneler ile uzatmışlar] kısa  eğlenceli bazı yerleri saymasak sürükleyicidir . Bazı küçük güzel göndermeler, aynaları kullanarak farklı bakış açıları ile karakterleri göstermeler zaman zaman bize güzel bir görsel şölen sergiliyor .


Görünen Adam
rönesans tablosu mübarek

Hikaye

 Doğruyu söylemek gerekirse ben bu diziyi bir senen önce kısa bir sürede bitmiştim hikaye pek aklımda kalmadı ama dizinin hikayesi farklı olduğu için unutmak biraz zor . 

  -> Bizim bahtsız Kurtuluş sevdiği kız ile aynı şirkette çalışırken şirket bir fuar düzenler fuarda kötü kalpli şirket müdürünün yaptığı makineye girer ve görünmez olur görünmez olmakla kalmaz bide üstüne türlü türlü aksiliklerle uğraşır . 

 Hikayenin girişi bu izlemenizi tavsiye ederim böyle bir proje her zaman gelmez ülkemize . Bu dizinin ise şişirilmiş egoist youtuberlardan fazla izlenmemesi bizim toplumumuzun bir kaybı .
* eksi sozluk sitesindeki bir yorum
Diğer dizi önerisi için Efsane Dizi Önerisi ; Young Sheldon adlı bağlantıya tıklayabilirsiniz

 İnce Detaylardan Bir Tanesi "SPOİLER SAYILABİLİR"



 Senaryo : 8.6
 Oyunculuk : 9.6
 Çekimler : 9.1
 Akıcılık : 8.2
  DİZİYE PUANIM : 9.3


ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski