Sheldon Cooper'ın Küçüklüğünü Anlatan Dizi | Young Sheldon Dizisi ve Konusu

 üstün zekalı 'özel' bir çocuğun bulunduğumuz karışık ve bir o kadar da anlamsız dünyaya uyum sağlaması birşeyleri başarması gerekmektedir kısacası büyümek zorundadır . the big bang theory ile gençlik yıllarını gördüğümüz sheldon'un çocukluğunun spinoff'u ; young sheldon

Sheldon Cooper'ın Küçüklüğünü Anlatan Dizi | Young Sheldon Dizisi ve Konusu
young sheldon dizisinin incelemesi
 çoğu yabancı dizi severin en sevdiği diziler arasında ilk üçte yer alan diziler arasında olan ve geçtiğimiz yıllarda final yapan the big bang theory dizisinin spinoff'u young sheldon dizisinin incelemesi ile sizlerleyim



young sheldon dizisinin konusu

 ilk dizi ile aynı kanalda ve aynı yönetmenler ile çekilen young sheldon dizisi adından da çok net bir şekilde anlaşılabileceği gibi sheldon'un çocukluğuna ışık tutmayı amaçlıyor .

 teksaslı takıntılı dahimizin dizide ailevi sorunlar ve toplumsal sorunlar ile boğuşmakta , dahiliğin sorunlarıyla boğuşmak zorundadır . birde üstüne liseye geçmesiyle işler onun için daha komplike bir hal almaya başlamıştır .

  sınıfa girmek istemiyorum. derslere de girmek istemiyorum. bitkisel hayata girmek istiyorum.

 dizi belirli bir hikâyeyi anlatmak yerine dahi özel olmanın zorluklarını anlatıyor . toplumdan farklı olmayı kendine has mizahı ile harmanlayan dizi size yirmi dakikalık bir eğlence sunuyor .

 şunu da söylemeden geçmeyelim dizi belirli bir hikâyeyi anlatamadığı için tekte oturup bitirilecek bir dizi değil sizi bayabilir seyir zevkinizi düşürebilir , benden söylemesi .

Sheldon Cooper'ın Küçüklüğünü Anlatan Dizi | Young Sheldon Dizisi ve Konusu
young sheldon fanart 
 young sheldon dizisinde orijinal the big bang theory'deki sheldon cooper'ı göremiyoruz ama üzülmeyin iştiyoruz . dizinin anlatıcısı konumuna çok mantıklı ve doğru bir karar verip 'jim parsons'u' koymuşlar .

young sheldon dizisinin oyunculukları

 dizinin oyunculuk performanslarından bahsetmek gerekirse şunu söylemeliyim herşey olması gerektiği gibi . abartı kötü oyunculuk ara ara dizinin mizah dozundan dolayı fikrimi değiştirmeme neden olsa da yapmacık oyunculuklar yok .

 şahsen buradan 'iain armitage'i' tebrik etmek istiyorum çok iyi bir oyunculuk sergilemiş , gerçekten de sheldon cooper diye biri var mı diye de düşünmemize sebep olmuştur . diğer oyunculara gelirsek ben kardeşlerin dizide birkaç bölüm dışında çok pasif kaldıklarını düşünüyorum .

Sheldon Cooper'ın Küçüklüğünü Anlatan Dizi | Young Sheldon Dizisi ve Konusu
young sheldon fanart
 tamam hikâye sheldon cooper üzerine ama bu kardeşlerin burada işi ne ? yardımcı karakterleri olaya dahil etmek konusunda çok sevdiğim bir başka dizi olan brooklyn nine nine dizisinden ders almalılar bence 

young sheldon dizisine verdiğim puan / sonsöz

  oyunculuklar çok iyi , dizinin süresi çok iyi , senaryo iyi lakin önceden de dediğim gibi diziyi art arda üç bölümden fazla izlemenizi tavsiye etmem araya farklı türden sitcom dışı diziler de eklemeyi ihmal etmeyin . tadımlık değil doyumluk dizi önerileri isterseniz eğer , tadımlık dizi önerileri linkine tıklayabilirsiniz .
senaryo8,3
oyunculuk8,1
görüntü7,4
akıcılık8,3

yorum

ara ara tekrara düşen bölümleri olsada kendisini içine çeken ve empati kurmamızı kolaylaştıran güzel bir spinoff izlemenizi tavsiye ederim
8,1
Dizi Puanı
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski