En İyi Yerli Yabancı Dizi Film İzleme Siteleri / Platformları Nelerdir ?

Dizi Film İzleme Siteleri 
 Dizi film blogu olarak o kadar dizi film inceledikten ve önerdikten sonra hiç bu filmlere ve dizilere nasıl ulaşılacağını yazmadığını fark ettim ve büyük ihtimalle çoğunuzun aklında "En iyi dizi film izleme siteleri / platformları nelerdir ? " ve " Hangi platform daha iyi ve verdiğim parayı hak ediyor ? " veya "Ücretsiz dizi film izleme siteleri platformları nelerdir ? " gibi sorular dönüp duruyordur . Kullandığım ve kullananların beğendiği Netflix Blutv gibi siteleri ve platformları sizler için derledim

Turkcell TV+ Plus Dizi Film Platformu İncelemesi 

 Turkcell'in Salla Kazan kampanyası ile tanıştığım bu hizmet bazı özellikleri sayesinde kalbimi fethetti . Mesela bu uygulamaya özel internet paketlerin bulunması çoğu mobil kullanıcı için büyü bir nimet ve Turkcell'in oldukça başarılı Müşteri Hizmetleri çoğu platforma göre oldukça iyi . Lakin şu uygulamalarındaki player [android uygulamasındaki] biraz daha geliştirilebilirilmiş arada bir ileri sararken , her seferinde biraz uğraştırıyor bu olmasa  bu platform neredeyse mükemmel olabilirmiş .

  Birde büyük ihtimalle ben Salla Kazan kampanyası sayesinde abone olduğum için olabilir , tam bir şey söyleyemiyorum sanki biraz az dizi ve film var gibi ama o kadar reklamdan sonra bence arşivlerini büyütürler , umutlarım bu yönde .

- Hizmeti Salla Kazan kampanyası ile kazanabilirsiniz yada aşağıdaki paketler vs ile edinebilirsiniz . Diğer paketleri resmi sitesinden ulaşabilirsiniz .

Canlı TV+ Paketi 1gb paket içinde[ tablet ve web ] 4,90 TL/ay*
Evde TV+ fiber internet kotasından yemez ve 24 ay taahhütlü 24,80 TL/ay*

Dizilla Dizi Sitesi İncelemesi

 Bu site aslında illegal sayılabilir ama adamlar işini kaliteli yapıyor . Yanlış hatırlamıyorsam uzun zaman önce "Brooklyn Nine Nine" adlı diziyi yayınlayan sınırlı sitelerden biri olduğu için takip etmeye başlamıştım . Tabii sonrasında Gotham dizisine başladım ama bu siteden vaz geçemedim . Playerlerinin tasarımı ve sitenin genel olarak mobil tasarımı hoşuma gidiyor ve şunu söylemek isterim , basit ve şık tasarımları sizi de memnun edecektir

 Sevdiğim yanlarını söylemem gerekirse aralarında kesin olarak şunu eklerim ; playerlerinin dizinin bölümünü indirmeye izin vermesi bu sayede uzak bir yere giderken falan çok işime yarıyor [ Turkcell TV+'da bu konuda iyi ] .

  Sevmediğim yanına gelirsek o da arama çubuklarının arama konusunda kötü olması mesela End Of " Fuckıng " World yazdığınızı var sayalım sırf Fucking kelimesindeki "i" harfi yüzünden aradığınız diziyi bulamayabilirsiniz . Ortalama bir dizi sitesinden daha kaliteli olduğunu söylemek isterim . Bir sözlükte dizilerin her zaman eklenmediğini belirtmişler ama şu anlık ben böyle bir sorun görmüyorum

-Hizmete Google'dan Dizilla yazarak yada www.dizilla.com adresinden ulaşabilirsiniz . Ücretsizdir. *

puhutv Dizi Film Platformu İncelemesi

  phututv fi ile yükselme yapmış ve çoğu  yerli platforma göre farklı bir yol izleyip ücretsiz olmuş , sanırım aralarındaki tek ücretsiz ve kaliteli diyeceğimiz Dizi Film Platformu . Site güzel ve ücretsiz olsa bile size Şahsiyet Fi Dip gibi dizileri sunması büyük bir nimet lakin onların haricinde çok dizi ve film olmadığını söyleyebilirim . Korku filmlerini saymazsak çok yabancı yada yeni çıkmış [yerli yabancı farketmez] pek film yok .

 Daha çok sevilen Yeşil Çam filmlerine yoğunlaşmışlar . Yani arşivleri biraz eski kalmış diyebiliriz ama unutmayın bu hizmet ücretsiz hatta üye olmanızı bile istemiyorlar .

 Birde diğer platformlarda bahsetmedim ama bu platforma özel bahsetmek istiyorum bu da bu platformun nasıl büyüdüğü , diğerlerinde bahsetmedim çünkü genelde büyük şirketlerin hizmetleri [dizilla hariç kendisi illegal site olduğu için onu es geçtim ]  yani daha açıldığı günden beri popülerliğe sahip oluyorlar ( puhutv'nin de arkasında büyük şirket var ama diğer büyük şirketler gibi desteklenmiyor ) ama bu platform kendi emekleriyle bu konuma gelmiş .

 Kısaca güzel bir platform ve ücretsiz olmalarına rağmen reklamları gereksiz yara abartmamışlar arşivlerinin küçük olması dışında pek sıkıntıları yok . Tasarımları da dizilla gibi sade ve size direk istediğiniz şeyi veriyor , uğraştırmıyor .

Hizmete Google'dan puhutv yazarak yada www.puhutv.com adresinden ulaşabilirsiniz . Ücretsizdir. *



Blutv Dizi Film Platformu İncelemesi

 Çoğunuzun baya merak ettiğini düşündüğüm bir platforma sıra geldi " Blutv " lakin şöyle bir sıkıntı var bu platform hakkındaki bilgilerim oldukça kısıtlı bu yüzden bazı sözlüklerden bilgiler bulmaya çalıştım altta bu bilgileri derledim lakin bilgilerin çoğu 2016 yılından kalma ;

Benim çoğu platformda değindiğim noktaya değinmiş arkadaş ;

" Son derece kötü bir video oynatıcıya sahip, kırk dakikalık bir videoda dört ila beş defa takılıyor. Silverlight kullanmaya devam ederse işi zor. " 

20.02.2016 " costgrande " tarafından yazılmış - Ekşi Sözlük

" Fiyatı ile yakın zamanda herkesin dizileri filmleri izleyeceği yeni bir platform. Aylık göstermelik bir ücret ile aslında gereksiz kanallardan reklamlardan da kurtulmuş bir şekilde tv için gerekli digiturk, superonline ya da türktelekom müdavimlerinin müşteri uzmanlarıyla muhattaptan büyük paralar ödemekten de kurtuluyorsunuz. güzel bir şey vesselam. "

29.02.2016 "eksi sozluk yazari" tarafından yazılmış - Ekşi Sözlük


"Netflix'im var, bunu da 1 aylık deneme sürümüyle kullanayım dedim.

Tecrübelerim şu şekilde:

1- Netflix gibi 3 ayrı abonelik modeli yok. Tek bir standart üyelik var ve 9.90tl. 

2- Görüntü kalitesi hızınıza göre değişiyor lakin en hızlı halinde bile netflix kadar iyi bir ses ve görüntü 

kalitesi göremedim malesef.

3- Arayüz neredeyse Netflix'in aynısı.

4- Kendinize özel listeler hazırlayabilir, istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Bir yerinde bıraktığınız film ya da diziyi daha sonra aynı yerden devam ederek izleyebiliyorsunuz

4- Yerli bir platform olması açısından başlangıç için ümit vaad ediyor ama henüz içerik açısından çok zengin değil. Diziler çok sınırlı ama film konusunda daha geniş bir yelpaze sunuyor. Şimdilik tatmin edici.

5- Netflix'den ayrılan yönü yerel ve uluslararası bazı tv kanallarının yayınlarını takip etme şansı veriyor. "

25.11.2016 "mr drunkenstein" tarafından yazılmıştır - Uludağ Sözlük 

Yerli platformların geleceğini tasvir eden bir sözlük paylaşımı ;

" Yerli internet dizilerinin yeni yayın noktası olarak görüyorum. netflix de gerçi girdi türkiye piyasasına ama o kadar hızlı yapımcılarla anlaşabilir mi bilemiyorum.

İnternet hızlarının yükselmesi, insanların yüksek kalitede cihazlara geçmesiyle artık televizyon dizileri bu tür platformlara kayacak gibi ülkemizde. Zaten yurtdışında bunun örneklerini seneler evvel gördük. Bize biraz delay'lı geldiği için yeni yeni etkisini gösteriyor.

Tanım; İnternet üzerinden film ve dizi yayını yapan bir servis."

29.01.2017 "bugfix" tarafından yazılmıştır - Uludağ Sözlük 

Hizmet ücretlidir altta hizmete ait paketler bulunuyor ve sözlükte yazan fiyatların çoğu geçersizdir . Ücretsiz deneme 7 güne düşürülmüş. Fiyatlar "perdigital" sitesine aittir  *

1 Aylık Üyelik 14.90*

3 Aylık Üyelik 35.76*

6 Aylık Üyelik 62.58*



Netflix Dizi Film Platformu İnceleme 

Aralarındaki en tanıdık olanı ve sevileni sona koymak istedim . End Of Fucking World , 13 Reasons Why gibi dizilerini izlediğim Netflix'i bilerek sona koydum çünkü bu listenin amacı daha az tanınan veya çok tanınmasına rağmen doğru düzgün hakkında bilgi verilmeyen platformları ortaya çıkarmaktı . Netflix ise çok tanınıyor .

 Netflix Dünya'nın en popüler Dizi Film Platformu Hatta "Netflix Medya Devlerini Geride Bıraktı" adlı yazıda Disney Comcast gibi şirketleri geçtiklerini belirmiştim . Netflix'i diğerlerinden ayıran en önemli unsur zengin içeriğe sahip olmasıdır . Netflix Originals adı altında yüzlerce kaliteli özgün dizi ve filmlere ulaşabiliyorsunuz .

 Lakin bazı içerikler Türkiye'ye geç gelebiliyor . Birde Netflix reis bu sıralar Çağatay Ulusoy imzası olan The Protector dizisi

bizlere ikram ediyor " The Protector Dizisine N'oldu ? Çıkış Tarihi ? Dizi Hakkındaki Son Bilgiler" adlı yazıda bütün ayrıntılara ulaşabilirsiniz .

Bu hizmet ücretlidir altta bulunan paketler geçerlidir .

Temel Aylık 15.99*

Standart Aylık 27.99*

Özel Aylık 39.99*


Önemli Bir Not ; * Belirtilen veya belirtilmeyen ücretler veya kampanyaları şirketlerin değiştirme hakkı vardır . Değişen fiyatlardan ve kampanyalardan dolayı biz sorumlu değiliz .
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski