DC Comics'in Yeni Göz Bebeği " Swamp Thing " Warner Bros Tarafından İptal Edildi | Hoşçakal Swampy !

 DC's Swamp Thing Logo

DC Comics'in yeni platformu DC Universe Titans ve Doom Patrol gibi live-action dizileri bizlere armağan etmiş ve oldukça mutlu olmuştuk bu silsilenin halkası olan Swamp Thing'i de sevdik kucakladık ama iptal edildi .

DC Universe'te yayınlanmaya başlayan ve Swamp Thing adındaki bir çizgi romandan uyarlanan dizi bazı moral bozucu aksaklıklar sonucunda iptal edildi , ilk başta haberi aldığımda ben de çoğu arkadaş gibi 'Klasik Warner Bros iyi iş yapıldı mı iptal edilmesi kaçınılmaz ? ' dedim ama suç aslında ilk defa Warner Bros'ta değilmiş !

Swamp Thing Neden İptal Edildi ?

Dizinin bahar aylarında bölüm sayısında değişikliğe uğrayacağını öğrenmiştik , 13 bölümlük dizi aniden 10 bölüme indirilmişti aslında bu tehlikenin ilk işaretiydi . Kuzey Karolina eyaleti Warner Bros'a 40 milyon dolarlık bir vergi indirimi vaad etmişti bu miktar ise dizinin bütçesinin yarısı kadar bir para ediyordu .

Kuzey Karolina evrak hatası yüzünden 40 milyon dolar değil 14 milyon ödeyince dizinin ikinci sezonu da bizler için hayal oldu . The Verge'in haberine göre ise Kuzey Karolina Ticaret Bakanlığı suçlamaları red etmiş ve ' Prodüksiyon şirketi fark etmişti ama yinede çekimlere devam etti ' açıklanmasında bulunmuş .

Swamp Thing Çizgi Roman Görünümü

Dizinin yönetmenlerinden biri olan aynı zamanda korku filmlerinin ve DC Comics'in en karlı işlerinden Aquaman'in yönetmeni olan James Wan konu hakkında üzüntüsünü dile getirmiş ;

" Swamp Thing’in neden iptal edileceğini anlamadım, bilmiyorum. Ama söyleyebilirim ki, bütün ekip, yazarlar,oyuncular,herkes bu işi kalpleriyle yapıyorlar. Gidin izleyin ve 10 bölümlük bu diziyi kalplerinizde ölümsüzleştirin. Çünkü Swampy bunu hakkediyor.”

Hala Swampy İçin Umut Var 

Dizinin sadece 2. sezonu iptal edildi yani bölümler ilk sezon bitinceye kadar yayınlanacak ve dizinin sevilmesi kaliteli olması onu başka yerlerde devam edebilmesinin önünü açtı .

 Dizinin ikinci sezonu için adını su sıralar Chernobly mini dizisi ile oldukça duyduğumuz HBO ve The Flash yüzünde sövüp sürdüğümüz The CW kanalı ile görüşmeler yapıldığı ortaya çıkmış .

Bence Watchmen'in dizisini de çıkaracak olan HBO bu diziye yeşil ışık yakması hayranlar ve akıl sağlığımız için en mantıklı olanı .
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski